Mirrewinter the Movie 2018 – Interview Getje

Mirrewinter the Movie 2018 – Interview Getje

Graag willen we jullie de komende weken kennis laten maken met de personages uit ‘De Oorlogsfilm van het Oosten’ –> Mirrewinter – The Movie<– Vandaag trappen we af met Ruben Haverslag uit Holten die de rol van de 13-jarige Getje gaat spelen in de film…

Even voorstellen: Ik ben Ruben Haverslag en speel de rol van Getje!

Graag willen we jullie de komende weken kennis laten maken met de personages uit 'De Oorlogsfilm van het Oosten' –> Mirrewinter – The Movie <– Vandaag trappen we af met Ruben Haverslag uit Holten die de rol van de 13-jarige Getje gaat spelen in de film… Met dank aan Apollonia Sligman, John Schuurs en Stephan Kuipers van KV Producties.

Geplaatst door Mirrewinter – The Movie op maandag 5 februari 2018

Geef een reactie