Mirrewinter the Movie 2018 – Interview producent en tekstschrijver Gert Jan Oplaat

Mirrewinter the Movie 2018 – Interview producent en tekstschrijver Gert Jan Oplaat

Apollonia interviewt een supertrotse producent en tekstschrijver Gert Jan Oplaat die zelf ook een kleine rol meespeelt in De Oorlogsfilm van het Oosten – Mirrewinter – The Movie. “Trots ben ik op al die vrijwilligers, cast en crew waardoor we dit allemaal mogelijk maken. Op 6 juni gaat de film in première en aan het eind van het jaar hoop ik de film ook in Canada te kunnen laten zien….. “, aldus Gert Jan.

Mirrewinter the Movie

Apollonia interviewt een supertrotse producent en tekstschrijver Gert Jan Oplaat die zelf ook een kleine rol meespeelt in De Oorlogsfilm van het Oosten – Mirrewinter – The Movie. "Trots ben ik op al die vrijwilligers, cast en crew waardoor we dit allemaal mogelijk maken. Op 6 juni gaat de film in première en aan het eind van het jaar hoop ik de film ook in Canada te kunnen laten zien….. ", aldus Gert Jan.

Geplaatst door Mirrewinter – The Movie op dinsdag 20 maart 2018

Geef een reactie